Bemutatás

Felújított kollégiumunk az iskolával egy épületben található. Jelenleg 156 férőhellyel rendelkezünk:52 lány és 104 fiú számára tudunk helyet biztosítani. Két emeleten a fiúk, a harmadikon a lányok laknak négyágyas szobákban. A társalgókban televízió, számítógépek állnak a tanulók rendelkezésére.

A kollégiumban a napi háromszori étkezésért kell térítési díjat fizetni. A gyermekvédelmi támogatásban részesülő tanulók igénybe vehetik az étkezési kedvezményt. Az ezzel kapcsolatos ügyek intézésére kijelölt fogadóórák keretében van lehetőség minden hónapban.

A kollégiumi diákok tanulmányi munkáját minden nevelőtanár a saját szakjának megfelelően segíti. A korrepetálásokat, felzárkóztató foglalkozásokat meghatározott időben vehetik igénybe a diákok. A napi felkészülést a háromórás szilencium teszi lehetővé.

Kollégiumi és városi programok szervezésével igyekszünk színesíteni diákjaink szabadidős tevékenységét. A diákönkormányzat által szervezett hagyományos események (elsősavató, karácsonyi ünnepség, nőnapi megemlékezés, végzősbúcsúztató, sporttevékenység) mellett figyelemmel kísérjük a debreceni programokat, és ezeket a diákok aktuális igényeihez igazodva rendszeresen látogatjuk.

Nevelőtestületünk minden feltételt biztosít ahhoz, hogy diákjaink nyugodt, komfortos, otthonos környezetben élhessenek és tanulhassanak.

Minden leendő kollégistát szeretettel várunk!

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!       felveszem a kapcsolatot