Verébavató


Verébavató

Iskolánkban minden évben hagyomány, hogy október első hetében, amikor már megismerték egymást a diákok, megtartjuk a 9.-es avatót. A feladatokat most is a Diákönkormányzat tagjai találták ki, állították össze, vezényelték le, Horváth Beatrix DÖK patronáló tanárnő segítségével.

A vicces, ügyességet, olykor koncentrációt és gyorsaságot igénylő versenyszámokat nagyon ügyesen, kreatívan oldották meg a diákok. A bátor jelentkezők wasabis sushit kóstolhattak, az édesszájúak tejszínhabot nyalogathattak, gumicukrot keresgélhettek vagy keksszel az arcukon zsonglőrködhettek. Volt szájról olvasás hangos zenehallgatás közben, székfoglaló és lufifarok kipukkasztó verseny. A ping-pong labda kiskanállal szájban szállítása is nagy odafigyelést igényelt. A feladatot nehezítette, hogy a csapattársaknak összekötött lábbal futva kellett versengeniük. Sok más érdekes feladat színesítette tovább a repertoárt. Az osztályok tréfás bemutatkozó levele diáktársaiknak szintén nagyon tréfásra sikerült.

Köszönet a hat 9.-es osztálynak, hogy jelenlétükkel, közreműködésükkel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez! Továbbá osztályfőnökeiknek, akik mindvégig lelkesen szurkoltak diákjaiknak, s végül de nem utolsó sorban a DÖK tagoknak, hogy megálmodták és lebonyolították az eseményt.

További képek itt megtekinthetőek.


Kérdésed van? Keress minket bizalommal!       felveszem a kapcsolatot